Actueel

Hier treft u initiatieven gebaseerd op de actualiteiten.

IMG-20181203-WA0022

Paasmenu voor thuis

Haal uit eten naar huis met Pasen en bestel een heerlijk 3-gangen menu met eventuele extra’s!

OO_KERST2019_Traiteurmenu.FB (1)

Traiteurmenu Kerst

U hoeft thuis alleen nog de finishing touch aan de gerechten te geven!

Paasmenu voor thuis

Alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland zijn voorlopig nog gesloten. Wat Anner en Djoeke (Orange Olive) betreft hoeft dit geen roet in het eten te gooien voor een overheerlijk Paasdiner (of lunch). Wij bezorgen uw culinaire maaltijd gewoon bij u thuis, en houden daarbij de hoogst mogelijke hygiëne standaard aan. Het enige wat u nog hoeft te doen is de borden op te maken. Zo wordt het zonnige Paasweekend toch gewoon een feestje!

Tip: Geef een Paasdiner cadeau! Bijvoorbeeld aan uw ouders die u even niet kunt bezoeken, of aan die goede vriend die veel overuren maakt in de zorg.

 

Traiteurmenu Kerst

Met het kerstdiner wilt u natuurlijk flink uitpakken. Alleen jammer dat de gezelligheid doorgaat als u in de keuken staat.

Anner en Djoeke maken het kerstmenu voor u klaar, u hoeft alleen nog te zorgen voor een mooi gedekte tafel!  Het menu bestaat uit vier heerlijke gangen, zuurdesembrood met extra virgin olijfolie en een amuse.

Als u wilt kunnen we het menu uitbreiden met een selectie kaas met bijpassend garnituur en tevens kunnen we huisgemaakte friandises verzorgen voor bij de koffie. Ook draaien we onze hand niet om om bijpassende wijnen te leveren, deze worden speciaal geselecteerd door een meester sommelier.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

 

Contact

Dagelijks bereikbaar
per mail: info@culinaryadventures.nl

of telefonisch:
+31624478380

Locatie

Sluit Menu