Zakelijk

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Partij_sergio

Freelance

top kok in te zetten in uw restaurant. Naar uw wens

Anner 4

Consultancy

Optimalisatie van uw keuken of menu advies

contact culinairy adventures

Private Dining

Restaurant kwaliteit, maar dan bij u thuis

IMG-20180621-WA0006

Adventures

Er op uit, workshops en avonturen

Freelance

Op zoek naar een kok die tijdelijk de helpende hand kan bieden bij u in het restaurant? Anner neemt met zijn kennis vanuit diverse (sterren)restaurants een hoop ervaring mee de vloer op. 
Een interim klus, een vaste ‘invaldag’ of een tijdelijk project? Neem contact op per mail of telefoon om de mogelijkheden voor freelance werk te bespreken.

Partij_sergio
Anner 4

Consultancy

Naast de fysiek helpende hand in de keuken, heeft Anner ruime ervaring opgedaan als culinair consultant. Door middel van de gestructureerde methode observatie, inventarisatie, mobilisatie en implementatie is er voor elke keuken een verbeterplan mogelijk. Anner geeft de frisse en realistische blik op uw restaurant door gerichte analyse binnen Рmaar ook juist buiten Рde keuken. Aan de hand van een stappenplan en tussentijdse evaluaties kan er samen worden gewerkt naar verbetering.
Tevens is Anner inzetbaar voor menu- of overig keukenadvies.

 

Private Dining

Restaurantkwaliteit diner, maar dan bij u thuis?
Een volledig aangekleed diner met uw gasten aan tafel, walking dinner voor grotere groepen op locatie of het verzorgen van traiteur menu’s; Anner ontzorgt.
Van laagdrempelig streetfood tot een luxueus topdiner, alles is bespreekbaar. Neem contact op om uw wensen te bespreken en vraag vrijblijvend een offerte aan.

contact culinairy adventures
IMG-20180621-WA0006

Adventures

Culinary Adventures, de naam zegt het al; culinair avontuur. Ga er samen op uit en ontdek wat de natuur te bieden heeft. Wildplukken, op zoek naar truffels in Frankrijk, of dichter bij huis vissen op de Oosterschelde kreeft. Heeft u een ander gaaf culinair avontuur in gedachten? Laat het ons weten!

Contact

Dagelijks bereikbaar
per mail:
info@culinaryadventures.nl

of telefonisch:
06-83436957

Locatie

Sluit Menu